Toevoegen aan Favorieten
   Search on the site
   
    Theme , theme , theme , theme , theme ,
  Home
  Contact
  Helpdesk
  Phones
  Disclaimer
  Favoriets
 
  Newest Ringtones
  Monofonic
  Polyphonic
  I-mode
  Name Tones(new)
  True Tones
  Real Tones
  Top 40
  Sweety Ringtone
 
  Emoticons
  Sony-Ericsson Theme
  Avatars
  Minimovies(new)
  Operator Logos
  SMS Pictures
  Screensavers
  Wallpapers
  Java Games
  Make own logo
 
  Sweety wallpaper
  Sweety Animated wallpaper
  Sweety Ringtone
  Feestbij Ringtone
  Mr Chaos Ringtone
  Schnappi
  Crazy Frog
 
Disclaimer

De uitgever (Wackytoons) kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor schade, materieel danwel immaterieel, als gevolg van:
Fouten bij de verzending van mobiele entertaiment producten zoals beltonen, logo's en/of SMS-afbeeldingen, wanneer de instructies niet goed zijn opgevolgd; het versturen van mobiele entertaiment producten zoals beltonen, logo's en/of SMS-afbeeldingen naar telefoons welke deze producten niet ondersteunen; niet werkende beltonen / logo's of sms afbeeldingen; het kwijtraken van authorisatiecodes.

Indien er fouten optreden bij verzending van beltonen, logo's en/of SMS-afbeeldingen welke niet veroorzaakt zijn door onjuist uitvoeren van de instructies restitueert de uitgever geen geld, het opgevraagde item zal in dat geval kostenloos opnieuw verstuurd worden.

Diverse content (zoals beltonen en logo's) wordt aangeleverd door derden. De uitgever aanvaardt daarom geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van de aangeboden content. Hieronder vallen ondermeer het inbreuk plegen van en op auteursrechtelijke beschermde werk of werken of het in strijd handelen van en/of met intellectuele eigendomsrechten (van derden). Mocht u werk(en) danwel content aantreffen op Wackytoons.net waarvan u denkt dat deze hier niet thuishoort zullen wij deze direct (op uw verzoek) verwijderen.

Indien u een van onze diensten afneemt, zoals het downloaden van beltonen of het versturen van items, gaat u accoord met de disclaimer.

Valentijn Foto Kortingen
Handy Spiele
Gratis Beltonen
MSN Emoticons
 

   Partners